Ervaringen van deelnemers

29 berichten op 6 pagina's
Erwin Schippers
05-04-23 10:26:34
Jarenlang hard werken en weinig rust nemen had zijn tol geëist. Slecht slapen, lichamelijke klachten, somberheid en een kort lontje. Op advies van een kennis deze Mindfulness training bij Hanna gevolgd. Fijne sfeer en gelukkig niet zweverig. Praktische handvatten gekregen en veel kunnen bespreken over de oorzaken, waardoor ik niet meer in mijn oude valkuilen zal stappen. Zeer tevreden met het resultaat.
Lisette dB
02-02-23 10:44:19
Vorige week heb ik de training afgerond. Als ik kijk naar hoe ik mij in november voelde, toen ik startte, en nu is dat een groot verschil. Ik was gejaagd en gehaast en voelde me heel onrustig. In mijn hoofd was het nooit stil. Nu voel ik me zoveel meer in balans. De gejaagdheid en onrust is weg. En als er iets gebeurt wat vervelend is, kan ik het 'klein' houden. Al met al....blij dat ik de stap heb gezet.
Anoniem
20-04-22 14:02:51
Op aanraden van een collega volgde ik een individuele mindfulness training bij Hannah. Hannah is een vriendelijke, prettig persoon. Er is ruimte voor persoonlijke ervaringen en haar uitleg is heel concreet en to the point. Het werkboek geeft aanvullende informatie en de thuisoefeningen zijn goed te doen. De training heeft mij geholpen om mij bewust te worden van mijn automatische negatieve gedachten en deze veel minder waarde te geven. Mijn vooroordeel dat mindfulness zweverig zou zijn heeft zich niet bewezen. De training van Hannah is heel goed toepasbaar in de praktijk en heeft mij heel goed gedaan. En absolute aanrader wat mij betreft!
anoniem anoniem
02-06-21 12:51:48
Ik had al een tijdje het voornemen om een Mindfulness training te gaan volgen. Wat mij echter tegenhield was dat dit meestal een groepstraining betreft en dat is niet zo mijn ding. Via via kwam ik bij Hanna terecht want zij geeft ook -1 op -1 trainingen.
Vanaf dag 1 voelde ik mij bij Hanna op mijn gemak! Hanna is rustig, kan goed uitleggen en vrolijk. De goede sfeer heeft ervoor gezorgd dat ik mijn persoonlijke ervaringen goed kon delen waardoor de training nog efficiënter is en ik er nog meer aan heb gehad.
De achtergrond informatie van hoe het brein werkt vond ik zeer waardevol. Het maakte het voor mij makkelijker te begrijpen waarom bepaalde reacties zo waren als ze waren.
Na 8x training en veel trainen thuis kan ik zeggen dat ik al mijn doelen heb behaald: stopzetten negatieve gedachten, meer ruimte creëren voor eigen leven en wat er toe doet, loslaten wat ik niet kan beïnvloeden, beter aanvoelen van eigen behoeften, verminderen stress gerelateerde klachten.
Ik kan zeggen het waren zeer intensieve weken maar meer dan de moeite waard en altijd heb ik uitgekeken naar de volgende training! Dank voor deze mooie periode, Hanna.
Ilse vd W
06-09-20 12:08:43
Al lange tijd was ik aan het twijfelen om een mindfulness cursus te gaan doen. Ik had online al veel gedaan, maar het mediteren vond ik lastig en het leverde mij niet zoveel op. Op aanraden van een collega toch besloten te gaan voor een 8-weekse. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen! Hanna geeft de cursus op een fijne, rustige manier met veel afwisseling. Wat ik ook fijn vond was de uitgebreide theoretische achtergrond, daardoor begreep ik veel beter het hoe en waarom. Dit heeft echt mijn dagelijks leven positief veranderd; ik voel me rustiger, minder gejaagd en de emoties schieten niet meer alle kanten op. Dank!
Tonen: 5  10   20