Ervaringen van deelnemers

27 berichten op 3 pagina's
Henk
26-03-18 00:37:16
Door de steeds terugkerende vraag om mild en liefdevol terug te keren, na te zijn afgedwaald, naar waar je mee bezig bent, ben ik nu al, na de 8 sessies, veel bewuster, maar tot mijn genoegen, ook veel milder en liefdevoller in het leven gaan staan. Ik ben daar heel erg blij mee !
Lotte
19-11-17 12:30:52
Eind van afgelopen zomer heb in een individuele cursus mindfulness gedaan. Ik ben namelijk van mezelf erg onrustig en ben altijd bezig met wat ik allemaal nog ga doen. Ik plan mijn dagen super vol en wil ook altijd wat te doen hebben. En ik wil dat t liefste ook allemaal onthouden. Ik merkte dat dit gewoon echt te veel werd dus besloot deze cursus te gaan doen. Ik dacht eerst dat het heel zweverig zou zijn, maar dat is zeker niet zo!
Je leert echt in het nu te leven en in plaats van met je gedachtes, juist met je gevoel te leven. Het is best veel wat je ervoor moet doen die acht weken omdat je er veel tijd in stopt, waar je soms echt totaal geen zin in hebt. Maar ik merkte heel erg dat dit mij hoe langer ik ermee bezig was, steeds meer hielp. Ik nam vaker ook rust momentjes en merkte echt waar ik positieve energie van kreeg en waarvan juist niet.
Ook geniet ik nu meer van kleine dingetjes en kan ik veel dingen beter accepteren en t positieve ervan inzien.
Ik probeer nu echt met mijn gevoel te leven, en precies te doen wat ik leuk vind en waar ik mij goed bij voel. En zo van elk moment te genieten.
Dit lukt natuurlijk nog niet altijd, maar je leert allerlei trucjes waardoor je in het moment blijft en uit je hoofd.
Heel erg bedankt!
Sabine ...
14-11-17 20:28:52
De mindfulness cursus heeft me veel gebracht afgelopen weken. Ik kijk er met een goed gevoel op terug en mocht je er aan twijfelen om eens een stap te gaan zetten om dit jezelf eigen te maken zou ik zeggen, volg de 8 weken cursus bij Hanna.
Danielle
10-11-17 17:46:07
De cursus mindfulness bij Hanna heeft me een stuk rust en vertrouwen gegeven. Het trainen van het verschuiven van je aandacht van gedachten naar adem en lichaam is echt (!) te leren en voelt goed. Een manier om o.a. piekeren naar de achtergrond te brengen. Hanna vind ik een zeer kundig, betrokken en geduldig docent. De groep voelde onder haar leiding veilig. Ik ben blij dat ik via google juist bij haar terecht ben gekomen. Voor mij is Mindfulness niet als een grootse openbaring maar wel een uitstekend en praktisch hulpmiddel om het moeilijke deel van het leven wat makkelijker te maken.
Fausta Freitag
09-08-17 10:19:12
Jaren geleden kreeg ik al eens het advies om een mindfulness training te volgen, nu dan eindelijk dit jaar is het er van gekomen. Ik liep weer eens tegen mijn eigen gedachten aan, die mij beperkten om het leven te leven en die mijn energie weg slurpten.
De 1:1 training bij Hanna heeft mij heel veel inzicht gegeven over mijn automatische piloot, mijn gedrag en gedachten, en tegelijkertijd hebben ik nu 'tools' die mij helpen om om te gaan met de gedachten, met mijn automatische gedrag. Het is niet altijd even simpel om alles toe te passen in het volle leven, maar ook er alleen al even bij stil te staan zorgt voor een reset. En de magneet met de 7 pijlers hangt op een centrale plek in huis en die brengt mij dagelijks terug naar het mindful leven.
Hanna is een rustig persoon die mij heel goed en 'mindful' begeleid heeft in dit traject. Het heeft echt iets bij mij veranderd.
Paula C. Ferreira
09-07-17 19:53:14
Door enorme werkdruk en dus oververmoeidheid heb ik besloten om de mindfulness training te volgen. Een van de beste beslissingen ooit. Ook al is het soms "hard werken" en ook erg confronterend, heb ik nu het gevoel dat ik het allemaal aan kan en de rust is voor een groot deel teruggekeerd. Een absoluut aanrader voor iedereen, ook al heb je nog geen last van drukte in je hoofd of in je leven. Heel leuk samengewerkt met Hanna. Bedankt en succes met de volgende "uitdagingen".­
Cees M.
23-06-17 09:16:46
De reden waarom ik een mindfulness training wilde doen, is omdat ik door de hoge werkdruk die ik heb slecht slaap. Ik kan nu, na afloop van de training alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik de stap heb genomen. Ik heb praktische handvatten gekregen om de drukte in mijn hoofd tot rust te brengen, met als positief effect dat ik weer prima slaap.
Dorry de Roever
23-01-17 22:40:22
Dankjewel Hanna voor de prettige, rustige en duidelijke manier waarop je de Mindfulness cursus (privé) hebt gegeven. Het is hard werken om je alles eigen te maken. En nu de cursus is afgelopen, zal ik het goed moeten gaan bijhouden en invoeren in mijn dagelijkse leven. Ik vertrouw erop dat dit zal gaan lukken. Veel succes met je volgende cursisten!
rijk luijben
07-12-16 16:26:06
Ben erg blij dat ik de stap genomen heb om de cursus te volgen.
Hanna heeft een goeie stem om naar te luisteren tijdens de sessies( dit in tegenstelling tot een hoop mannen en vrouwen op internet waar ik nog steeds op zoek ben naar een 'goeie'stem om naar te luisteren.
het is wel veel oefenen en de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik niet elke week het hele programma deed,maar wel zoveel ik kon of wilde. maar het houdt niet op na die 8 weken want ik ga gewoon door met de oefeningen en het leuke is dat ik steeds meer tijdens het dagelijks leven merk dat dankzij de cursus sommige dingen al automatismes zijn geworden. Daarbij heeft Hanna echt verstand van zaken want op al mijn vragen had zij precies de juiste antwoorden. Buiten het feit dat ze je veel bijbrengt weet ze ook heel goed naar je te luisteren. kortom, een Aan rader met hoofdletter A!! Hanna ,ga zo door en nogmaals bedankt
Sandra Sandra
20-11-16 20:07:51
Hanna, je bent een topper.
Dank je wel voor de individuele training.
Het programma was goed maar ging mij te snel om het goed bij te kunne kunnen houden.
Maar ook daar hebben we samen wat op kunne vinden.
Dank je wel.
Sandra
Tonen: 5  10   20