Ervaringen van deelnemers

23 berichten op 5 pagina's
Kris
07-04-18 09:02:59
Ik ben blij dat ik de cursus mindfulness heb gedaan bij Hanna, ik heb geleerd dat ik mijn malende gedachtengangen (piekeren, dat moet ik ook nog doen...) kan stop zetten en mijzelf heb geleerd om te focussen op mijn lijf! Stap voor stap leer je dit, erg fijn. Ik heb ook geleerd dat ik kan bepalen soms ingewikkelde zaken te parkeren en niet in stress te gaan reageren.
Het fijne aan deze cursus is dat Hanna je in je waarde laat en alles goed kan uitleggen en jezelf laat bepalen in wat je wil, wat je kan en de vraag stelt waarom! Erg prettig!!
Kortom, een aanrader om de mindfulness-cursus te gaan volgen!
Henk
26-03-18 00:37:16
Door de steeds terugkerende vraag om mild en liefdevol terug te keren, na te zijn afgedwaald, naar waar je mee bezig bent, ben ik nu al, na de 8 sessies, veel bewuster, maar tot mijn genoegen, ook veel milder en liefdevoller in het leven gaan staan. Ik ben daar heel erg blij mee !
Lotte
19-11-17 12:30:52
Eind van afgelopen zomer heb in een individuele cursus mindfulness gedaan. Ik ben namelijk van mezelf erg onrustig en ben altijd bezig met wat ik allemaal nog ga doen. Ik plan mijn dagen super vol en wil ook altijd wat te doen hebben. En ik wil dat t liefste ook allemaal onthouden. Ik merkte dat dit gewoon echt te veel werd dus besloot deze cursus te gaan doen. Ik dacht eerst dat het heel zweverig zou zijn, maar dat is zeker niet zo!
Je leert echt in het nu te leven en in plaats van met je gedachtes, juist met je gevoel te leven. Het is best veel wat je ervoor moet doen die acht weken omdat je er veel tijd in stopt, waar je soms echt totaal geen zin in hebt. Maar ik merkte heel erg dat dit mij hoe langer ik ermee bezig was, steeds meer hielp. Ik nam vaker ook rust momentjes en merkte echt waar ik positieve energie van kreeg en waarvan juist niet.
Ook geniet ik nu meer van kleine dingetjes en kan ik veel dingen beter accepteren en t positieve ervan inzien.
Ik probeer nu echt met mijn gevoel te leven, en precies te doen wat ik leuk vind en waar ik mij goed bij voel. En zo van elk moment te genieten.
Dit lukt natuurlijk nog niet altijd, maar je leert allerlei trucjes waardoor je in het moment blijft en uit je hoofd.
Heel erg bedankt!
Sabine ...
14-11-17 20:28:52
De mindfulness cursus heeft me veel gebracht afgelopen weken. Ik kijk er met een goed gevoel op terug en mocht je er aan twijfelen om eens een stap te gaan zetten om dit jezelf eigen te maken zou ik zeggen, volg de 8 weken cursus bij Hanna.
Danielle
10-11-17 17:46:07
De cursus mindfulness bij Hanna heeft me een stuk rust en vertrouwen gegeven. Het trainen van het verschuiven van je aandacht van gedachten naar adem en lichaam is echt (!) te leren en voelt goed. Een manier om o.a. piekeren naar de achtergrond te brengen. Hanna vind ik een zeer kundig, betrokken en geduldig docent. De groep voelde onder haar leiding veilig. Ik ben blij dat ik via google juist bij haar terecht ben gekomen. Voor mij is Mindfulness niet als een grootse openbaring maar wel een uitstekend en praktisch hulpmiddel om het moeilijke deel van het leven wat makkelijker te maken.
Tonen: 5  10   20