Ervaringen van deelnemers

24 berichten op 2 pagina's
Jozephien Nagel
22-04-16 11:28:18
Ik ben erg blij dat ik deze training hebt gevolgd. Het heeft mij inzicht geven over mij zelf en heeft mij meer rust gebracht .En kan meer genieten van de kleine dingen in het leven. De training afgewisseld met achtergrond informatie en meditatie vond ik erg prettig.
Evelien x
28-03-16 22:39:48
8 weken lang nieuwe inzichten en voldoende de tijd en ruimte ervaren om met Hanna te bespreken en ervaren hoe bewuster met alles wat ik maar tegen kom in het dagelijks leven om te gaan.
Een winst om te leren dat tijd en rust inbouwen voor jezelf , ruimte, tijd en een blijer gevoel opleveren.
De 7 helpende factoren van mindfulness hangen op mijn koelkast dus mocht ik in de automatische piloot schieten.....
Bedankt voor de prettige samenwerking.
Opmerking:
Hein
09-02-16 11:59:55
Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Het ging (gaat) mij om het bewust leven. Ik beleef een hectisch (gezins) leven en het is moeilijk om er bewust van te genieten. De dagen vliegen voorbij zonder dat je er van geniet. Genot zit vooral in de kleine dingen. Deze kleine dingen zijn misschien wel het aller belangrijkste voor een gelukkig leven maar dan moet je ze wel opmerken.
De keuze van mij voor Into Mindfulness was vooral omdat Hanna, naast Mindfulness trainer, ook psycholoog is. De combinatie is zeer interessant te noemen. De kennis van de werking van het brein is essentieel bij een succesvolle training. Kortom super!
Sandra
24-01-16 23:40:45
Ik ben ontzettend blij dat ik de training bij Hanna gevolgd heb. Veel geleerd over mezelf en hoe ik in lastige tijden overeind blijf! Ik kom zeker nog terug voor meditaties!
Tonen: 5  10   20