Mindfulness Groepstraining / € 395,- *

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur. De groepen bestaan uit 4 tot 8 deelnemers. Het positieve effect van een groepstraining is dat je leert van de ervaringen van de andere deelnemers en dat we specifieke oefeningen doen die de theorie versterken. Belangrijk om te vermelden is, dat het geen therapeutische praatsessies zijn waarin individuele problematieken worden besproken. Het gaat echt om het persoonlijk inzicht en het eigen traject. 

Tijdens de bijeenkomsten behandelen we verschillende thema’s, doen we oefeningen, bespreken we ervaringen en richten we ons op het ontwikkelen van inzicht. Onderzoek heeft uitgewezen dat acht sessies en dagelijks oefenen voldoende is voor blijvende effecten. De trainingsdata staan in de rechterkolom, aanmelden kan via het contactformulier. 

Mindfulness Individueel (volwassenen) / € 525,- *

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een individuele training. Deze bestaat uit 8 sessies van 60-75 minuten. Het voordeel van individuele sessies is dat we ons specifiek kunnen richten op jouw situatie. We behandelen tijdens de sessie de theorie, doen korte oefeningen en gaan in op je persoonlijke ervaringen. Het tijdstip voor de training is in overleg.

Zowel tijdens de groeps- als de individuele training krijg je handvatten en leer je vaardigheden om Mindfulness in je leven te integreren en de positieve effecten ervan te ervaren. Om dit te bereiken is het belangrijk om thuis te oefenen, je kunt het zien als leren pianospelen of het trainen van spieren. Hiervoor krijg je een uitgebreide trainingsmap met handleiding, technieken en achtergronden. Ook ontvang je geluidsbestanden die je thuis kunt doen.

Mindfulness Individueel (jongeren) / €470,-

Ben je tussen de 13 en 18 jaar en pieker je veel of maak je je zorgen? Raak je snel afgeleid? Of heb je last van spanning en stress? Uit onderzoek blijkt dat je niet de enige bent, steeds meer jongeren hebben stressklachten. 

Tijdens deze Mindfulness training (van 8x een uur) leer je jezelf tot rust te brengen, te stoppen met piekeren, te vertrouwen op de kwaliteiten in jezelf en je staande te houden in deze veeleisende tijd. Mindfulness leert je hoe je relaxter met ups en downs kunt omgaan. Je krijgt ook oefeningen en tips die je kunnen helpen bij drukke of spannende periodes zoals een toetsweek of examen.

*Indien jouw werkgever betaalt dan is het tarief voor de groepstraining € 495 en voor het individuele traject € 595.